Over Visual Marks

Lees hier meer over Frederique (Marks), de drijvende kracht achter Visual Marks

Scroll Down

Frederique Marks van Visual Marks

Aangenaam!

Mijn naam is Frederique Marks en ik teken al heel mijn leven vrolijke tafereeltjes. Gewoon voor de lol. In agenda’s en schriftjes, maar tot mijn moeders ergernis vroeger ook wel eens op kasten en deuren.

Een stukje terug in de tijd..

Toen ik in 2014 aan de slag ging als Overheidsadviseur, kwam ik erachter dat tekenen niet alleen leuk is maar ook ontzettend handig! Een tekening in plaats van een Powerpoint, een visueel verslag in plaats van saaie notulen of een infographic om lastige vraagstukken inzichtelijk te maken. En wat dacht je van Live tekenen bij een teamdag of digitaal tijdens een Online meeting?

Hallelujah

Al snel kwam ik erachter dat wat ik deed ook echt een naam heeft: ZAKELIJK TEKENEN. Omdat beeld opvalt, blijven de verzoekjes binnenkomen en heb ik van mijn passie ook mijn werk kunnen maken. Wat een geluk!

Let's get visual!

Ik maak het liefst zoveel mogelijk mensen blij met mijn visuals en haal super veel plezier uit de – voor mij – perfecte combinatie van inhoud & vorm. Wil je liever zelf aan de slag? Ik geef ook (online) workshops en trainingen. Dus! Heb je vragen of een leuke opdracht? Laat wat van je horen en voor je het weet krijgt jouw verhaal kleur.

Laten we samen iets moois maken

Neem vandaag nog contact op!

Testimonials

Wat zeggen klanten over mij

“Energieke, vrolijke en slimme partner die met haar creativiteit een gave draai kan geven aan haar omgeving! Frederique weet van een klein idee een mooi en breed gedragen concreet product te maken en weet mensen als geen ander mee te nemen in een verhaal.”
Kai Grünewald
The Disruptors
"Haar enthousiasme, passie en vakkennis werkten zo aanstekelijk dat ik naast een verdiepende workshop ook een persoonlijk coachingstraject gevolgd heb. Ontzettend waardevol!”
Joeke Geurts
Communicatieadviseur - Fontys
Frederique heeft bij ons een in-company training gegeven. En wat blijkt?! Iedereen kan bedrijfstechnisch tekenen! Een aanrader voor teams die een passie hebben voor het creatief overbrengen van een boodschap, en het is vooral ook heel leuk om samen te doen. Dank je wel Frederique!"
Maarten van der Vlugt
Digital Rebels