Faciliteren

Ik begeleid interactieve sessies, teken live mee en meer.

Scroll Down

Het faciliteren van sessies

Het inhuren van een externe voor een sessie zorgt altijd voor een stukje extra focus in de groep: ‘Wat staat ons te wachten?’ en ook ‘Jeetje, wat is dit goed voorbereid!’. Bovendien kun je als ‘wilde gans’ ook observaties doen die enorm helpend zijn voor het proces.  

Dankzij mijn achtergrond als organisatieadviseur kan ik snel verbindingen leggen en de juiste vragen stellen. Verder merk ik steeds dat zakelijk tekenen een prachtig middel kan zijn om (groeps)processen te versnellen én inzichtelijk te krijgen.  

Ik doe dan ook niets liever dan het begeleiden van groepen, ook wanneer het allemaal even niet als een zonnetje loopt. De winst die je dan kunt behalen.. Denk aan een groep bestuurders die een besluit voor zich uitschuiven, beleidsmedewerkers die ieder op hun eigen ‘eilandje’ werken of een ogenschijnlijk onmogelijke opgave die je moet doen met een team dat simpelweg tijd en handen tekort komt. Juist dan loont het om samen te komen, naar elkaar te luisteren en vooruit te blikken. Hierin help ik graag! 

Wat kun je verwachten?

Wat is jullie wens? Hoe ver zijn jullie en wat moet er nog gebeuren? Samen gaan we kijken wat er nodig is en vanuit daar maak ik een ‘gameplan’. Deze stemmen we uiteraard met elkaar af op basis van inhoud, haalbaarheid en kosten.

Game plan

Als jullie voor de locatie en het eten zorgen, dan zorg ik graag voor de rest! Ik kijk welke vorm passend is bij de wensen en doelen die er liggen, eventueel hoeveel sessies er nodig zijn en hoe deze eruit zouden moeten zien. Daar komt een mooi programma op 1 a4’tje uitgerold (grote kans dat het getekend is) waar we samen doorheen lopen. Aanpassingen kunnen dan nog gedaan worden indien nodig uiteraard.  

Als het programma vast staat, gaan we ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van de benodigde informatie en stuur ik ook een zogenaamde VOORPRET mail de deur uit. Dit kan ook een fysiek pakketje zijn! Dat geeft je de kans om nog voor de sessie is begonnen mensen al aan het denken te zetten, of simpelweg ergens naar uit te laten kijken.

Let's go!

Wat is jullie wens? Hoe ver zijn jullie en wat moet er nog gebeuren? Samen gaan we kijken wat er nodig is en vanuit daar maak ik een ‘gameplan’. Deze stemmen we uiteraard met elkaar af op basis van inhoud, haalbaarheid en kosten.

Kosten

Een korte sessie met een duidelijk afgekaderd doel is goedkoper dan een 4-daagse training waarbij ik samenwerk met meerdere trainers en begeleiders. Om die reden werk ik niet met vaste prijzen en begin ik graag met een vrijblijvend gesprek. Stel daarom gerust jouw vraag via mail, whatsapp of telefonisch. Na de eerste kennismaking volgt dan een offerte op maat.

Laten we samen iets moois maken

Neem vandaag nog contact op!